eMag beruházás.
Ha egy új gyár, raktárbázis esetleg nagyberuházás jelenik meg egy-egy településen, azonnal szárnyra kapnak különböző híresztelések. Nem volt ez másként az eMAG városunkba településekor sem. Utána jártunk annak, mi az igazság.
A projekt célja:
eMAG raktárbázis Dunaharasztin – hírek és álhírek nyomában egy kisfilm segítségével

Dunaharaszti határába költöztette logisztikai központját az eMAG. Egy óriási területen kezdtek fejlesztésbe, hiszen több ütemben megvalósuló, nagyköltségű beruházásról van szó. A raktár az 51-út mellet helyezkedik el. Már az építkezés kapcsán rengeteg kérdés merült fel az itt élőkben és sokan féltek is tőle. Összegyűjtöttük a kérdéseket és feltettük ezeket Taba Péternek, az eMAG logisztikai igazgatójának.

Az eMAG filmünk elkészítése óta már üzemelteti raktárát és annak további bővítését tervezi. Itt akarják kialakítani a környező országokat is ellátó, regionális logisztikai központjukat. Mindez természetesen újabb kérdéseket vet fel az itt élőkben, így a tisztánlátás érdekében továbbra is a legilletékesebbektől kérjük majd a válaszokat.

A film elkészítéséhez Egyesületünk a technikai és személyi hátteret biztosította, a dunaharasztionline.hu hírportál pedig rendelkezésünkre bocsátotta felületeit, hogy minél több emberhez jusson el az elkészült anyag.

Megjelenések: