Katolikus programajánló.
Szeretnénk bemutatni a keresztény, más vallású vagy nem vallásos dunaharasztiaknak a katolikus programokat, a közösség erejét és nyitottságát.
A projekt célja:
Katolikus események – a plébános meghívója

A katolikus naptár telis-tele van olyan eseményekkel, amelyek meghatározzák életünket, a mindennapjainkat. Ez még akkor is igaz, ha valaki nem vallásos, hiszen nagy ünnepeink a kereszténységben gyökereznek. Dunaharaszti két katolikus templommal büszkélkedhet, mindkettő az itt élők összefogását mutatja. A Szent István Király plébániatemplom hosszú története során több alkalommal sérült, de mindig újjá építették az itt élők. A Szent Imre templom épülete új, ám múltja ennek is a messzire nyúlik vissza, és a modern falak létrejötte a helyi katolikus közösség erejét mutatja.

A Dunaharaszti Római Katolikus Egyházközségek sok programmal, eseménnyel vár mindenkit. A közösség nyitottan fogadja a fiatalokat, a családokat, időseket egyaránt. Bárki csatlakozhat, hogy részt vegyen ezeken. Filmjeinkben dr. Sztankó Attila plébános ajánlja mindenki figyelmébe a Dunaharaszti eseményeket.

A film elkészítéséhez Egyesületünk a technikai és személyi hátteret biztosította, a dunaharasztionline.hu hírportál pedig rendelkezésünkre bocsátotta felületeit, hogy minél több emberhez jusson el az elkészült anyag.